osteopathie Home  |  Forum  |  Contact  |  Login
 

Osteopathie Enquête
Jouw stem geeft osteopathie een wettelijk kader

 
 

Zoek een osteopaat

editedit


VAN GOEYE Bart

TITEL(S)
Professioneel Osteopaat

BEROEPSVERENIGING - REGISTRATIE
UVO
In orde met PVO


Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina van deze portaalsite die u op de meest correcte wijze wil informeren over de osteopathie. Als professioneel osteopaat ben ik zowel diagnostisch alsook therapeutisch werkzaam binnen de gezondheidszorg. Het doel van de osteopathische behandeling is het behoud, het optimaliseren en/of het herstel van de gezondheid.

Thrustpunt is een multi-disciplinaire groepspraktijk met zes therapeuten, waarvan 3 professionele osteopaten. Deze familiepraktijk werd door mijn vader meer dan 40 jaar geleden opgericht, hij was één van de eerste osteopaten in het Waasland. Mijn zus,eveneens professionele osteopaat, richt zich meer op het behandelen van kinderen.
Gezien de omvang van de praktijk, hoeft u nooit lang te wachten voor een dringende afspraak voor een osteopatische behandeling. We beschikken eveneens over een ruime patiëntenparking recht tegenover de praktijk (zie website).

In de Antwerp Medical Building (K Ooomsstraat 44) is het stagecentrum van FICO gevestigd : het Centrum voor Osteopathie. In deze praktijk,opgericht in 1995, werken momenteel zeven professionele osteopaten. Ikzelf werk hier enkel op maandag, u kan hier echter ook steeds elke zaterdagvoormiddag terecht.

OPLEIDINGEN & PUBLICATIES
In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Britisch School of Osteopathy te Londen, de grootste en oudste opleiding voor osteopathie in Groot-Brittannië. Sindsdien ben ik werkzaam op twee lokaties : op maandag in de Antwerp Medical Building in de Karel Oomsstraat te Antwerpen en van dinsdag tot en met vrijdag in onze groepspraktijk (Thrustpunt) te Kruibeke.
Aan het FICO (Flanders International College of Osteopathy) ben ik naast stagebegeleider ook medeverantwoordelijk voor de organisatie van postgraduaat cursussen.
 
 website
Email
Uw naam
Email
Bericht
security code
Typ de code over:

Langestraat 35
9150  KRUIBEKE
T. 03 774 24 22
 routemap
 
Karel Oomsstraat 44
2018  ANTWERPEN
 routemap
 

 

 

U verlaat nu de professionele osteopaten portaalsite
Permanente Vorming voor Osteopaten
Elke professionele osteopaat engageert zich om een
minimum aantal uren bijscholing te volgen.
   
webdesign artMania nederlandsfrançaisenglish